ΕΓΓΡΑΦΗ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 10χλμ

Στην διαδρομή 10χλμ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από 18 ετών (γεν. το 2001) και άνω με κόστος συμμετοχής 5€. Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και θα δοθεί επίσης τεχνικό μπλουζάκι (T-SHIRT) του αγώνα.

Πιστοποιημένη διαδρομή από την AIMS, την IAAF και τον ΣΕΓΑΣ με αριθμό πιστοποίησης GRE / 2017 / 114 / JFD1191 A

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Οι δρομείς θα τρέξουν επί της παραλιακής οδού, στροφή αριστερά στον δρόμο προς το ΤΕΙ και Δρέπανο στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου και συνεχίζουμε στο δρόμο για Δρέπανο έως και την θέση Κάμπινγκ, όπου θα γίνει αναστροφή για Ηγουμενίτσα, είσοδος στον ποδηλατόδρομο από την αρχή του και διάσχισή του. Έξοδος από τον ποδηλατόδρομο και δια μέσω του παραλιακού δρόμου τερματισμό στο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Εκκίνηση: ΠΑΝΘΕΟΝ | Ώρα Εκκίνησης: 10:00

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 5χλμ

Στην διαδρομή 5 χλμ., δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι με κόστος συμμετοχής 5€. Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και θα δοθεί επίσης τεχνικό μπλουζάκι (T-SHIRT) του αγώνα.

Πιστοποιημένη διαδρομή από την AIMS, την IAAF και τον ΣΕΓΑΣ με αριθμό πιστοποίησης GRE / 2017 / 115 / JFD1192 A

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Δια μέσου της παραλιακής οδού στροφή αριστερά στο γήπεδο, πάλι αριστερά πίσω από το γήπεδο και μετά δεξιά στο δρόμο προς Δρέπανο. Μετά τον ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ είσοδος στον ποδηλατόδρομο και επιστροφή μέσω αυτού. Έξοδος από τον ποδηλατόδρομο και μέσω του παραλιακού δρόμου.

Εκκίνηση: ΠΑΝΘΕΟΝ | Ώρα Εκκίνησης: 11:15

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1000μ

Στη διαδρομή 1000μ., δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές-τριες & αθλητές-τριες (ηλικίας 2008 έως 2011) των Γ´-Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Οι μαθητές-τριες θα τρέξουν κατά μήκος της παραλιακής οδού και θα τερματίσουν στο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Εκκίνηση: Αρχή Ποδηλατοδρόμου| Ώρα Εκκίνησης: 12:00

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

© 2018 Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας